Stingator SM100
Stoc: Disponibil2200.00 RON
Cu TVA: 2728 RON
Detalii:
CARACTERISTICI TEHNICE
Substanta de stingere |
Spumant Fomtec AFFF6%, producator Dafo Fomtec AB Suedia |
Gaz propulsor |
Azot (N2) |
Cantitatea nominala de substanta |
100 litri |
Capacitatea cilindrului |
114 l |
Presiunea nominala min/max |
14-18 bari |
Presiunea de incercare a recipientului |
27 bari |
Ansamblu stingator |
Desen nr.: GEF/EN-100S-00 |
Corp stingator |
Desen nr: TN / EN-100F-03 |
Valva |
Desen nr.: ZX-1C-07-00 |
Furtun de refulare / Teava de refulate |
Desen HD-PB-03, HD-PB-01 |
Indicator de presiune |
Desen nr. HZ-BP-02 |
Material corp |
Desen nr.: LH-3323; 23A038 |
Diametru corp |
Otel ambutisat |
Inaltime stingator |
400 mm |
Masa stingator (cu solutie spumanta) |
1210 mm |
Prezenta sudurilor pe corp |
131 kg |
Stanta producator / Nr. CE cilindru |
Doua suduri orizontale si una verticala |
Nr. certificat EN 3-7 |
TN / CE0029 |
Emitentul certificatului EN 3-7 |
EX-C-405/EN1866/B/01/15 |
|
MIRTEC SA – Volos, CE0437 |
CARACTERISTICI DE UTILIZARE
Presurizare pentru utilizare |
Presurizat permanent |
Stingere |
Focar A III B |
Temperatura de lucru |
+5° C pana la +60° C ATENTIE: RISC DE INGHET ! |
DOMENII DE UTILIZARE
Stingerea incendiilor din clasele A si B. A nu se utiliza asupra echipamentului electric aflat sub tensiune ! |
MARCARE
Marcarea stingatorului trebuie sa cuprinda informatii impuse conform SR EN 1866-1:2008. Fiecare stingator trebuie prevazut cu o eticheta. Aceasta trebuie amplasata pe corpul stignatorului, astfel incat sa poata fi citita clar. Eticheta are 5 parti, astfel: Partea 1 cuprinde:
- STINGATOR SM100
- 100 l solutie spumanta, cu Fomtec AFFF6%
- A III B Partea 2 cuprinde:
Partea 3 cuprinde:
Partea 4 cuprinde:
Partea 5 cuprinde:
|
IMPORTANT
Sub nicio forma, eticheta nu trebuie indepartata sau distrusa. Daca acest lucru se intampla, stingatorul nu mai poate fi identificat si nici verificat la scadenta. |
DEPOZITARE
Stingatoarele cu 100 de litri de solutie spumanta, portabile, model SM100, se depoziteaza in spatii curate si uscate, la temperaturi cuprinse intre 0° si + 60°C. |