Bine ati venit!

Termeni si conditii

Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, produse, logouri, orice fel de informatii, reclame, etc si consituie "continutul" site-ului www.magazin-stingatoare.ro care este proprietatea Companiei S.C. GEFIL SA. Folosirea de către dumneavoastră a conținutului site-ului constituie ACCEPTAREA condițiilor urmatoare și vă obligă la respectarea acestora.

1. Definitii:
1.1. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

SITE: pagini web apartinand S.C. GEFIL S.A. care se afla la adresa www.magazin-stingatoare.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre S.C. GEFIL S.A.

GEFIL: societatea S.C. GEFIL S.A. cu sediul in Str. Mihai Bravu 276A, Ploiesti, România inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J29/326/1999 si avand C.I.F.: RO11737718.

UTILIZATOR: persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE.

CONTINUT: totalitatea informatiilor, text, imagini, preturi, softuri, baze de date, logo-uri, promotii, oferte, animatii, filme, etc ce compun SITE-ul.

UTILIZARE ABUZIVA: folosirea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Companiei GEFIL.

2. Continutul Site-ului:
2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre GEFIL, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de Gefil ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR in mod gratuit.

2.3. GEFIL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia.

UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale GEFIL prevazute de legislatia in vigoare.

3. Limitarea raspunderii S.C. Gefil S.A.:
3.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului.

GEFIL nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale.

3.2. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori iar GEFIL nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

3.3. Preturile produselor de pe SITE sunt orientative si pot suferi modificari. Promotiile sunt valabile pe perioade limitate de timp, de regula mentionate. In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.