Bine ati venit!

Furtun alte intrebuintari

Furtunurile PSI sunt folosite pentru transportul apei de la o sursa (hidrant, autospeciala) pe o anumita distanta pana la obiectivul care trebuie stins.

Dimensiunea standard a unei role de furtun este de 20 m, insa mai multe role pot fi cuplate intre ele pe orice distanta. Furtunurile de refulare au cate un racord mobil (sau de refulare) la fiecare din capate. Toate legaturile dintre racorduri, in Romania, sunt de tip STORZ.

Furtunurile de refulare sunt de mai multe calitati, ele se clasifica in functie de rezistenta la presiunea apei: cu cat furtunul este mai ieftin cu atat performantele sale sunt mai scazute si riscul de a se sparge la presiuni joase creste. Desigur, furtunurile trebuiesc adaptate motopompelor cu care se lucreaza ( de la 2 pana la 20 de bari).

Furtunurile au in strat exterior textil si un strat interior din cauciuc sau PVC. PVC-ul este mai usor, mai rezistent in timp si mai flexibil. Stratul de cauciuc in schimb confera furtunului robustete, o masa superioara si o rezistenta sporita pe termen scurt.

Se recomanda folosirea furtunurilor de refulare in conformitate cu instructiunile livrare impreuna cu fiecare lot de produse. Aceasta duce la o rezistenta sporita in timp a rolelor de furtun.


Furtun tip A, "DURALINE"

Furtun tip A, "DURALINE"

850.00 RON
Cu TVA: 1020 RON

Furtun tip B, "DURALINE"

Furtun tip B, "DURALINE"

450.00 RON
Cu TVA: 540 RON

Furtun tip C, "DURALINE"

Furtun tip C, "DURALINE"

320.00 RON
Cu TVA: 384 RON